Με μία λαμπερή εκδήλωση ολοκληρώθηκε η α’ φάση της εκστρατείας “Χαρίζω την ανάσα μου”

Την ολοκλήρωση της α’ φάσης της Ενημερωτικής Εκστρατείας “Χαρίζω την Ανάσα μου” παρακολούθησαν όσοι παρευρέθηκαν στον χώρο του Ναυτικού Όμιλου του Παλαιού Φαλήρου. Εκεί συγκεντρώθηκαν τα πορτοκαλί μπαλόνια “γεμάτα” με 2.500 ανάσες, αφού ταξίδεψαν συμβολικά την απόσταση των 11 ναυτικών μιλίων, με αφετηρία την Ακτή Βουλιαγμένης. Την μεταφορά των μπαλιονιών εκτέλεσαν ο κωπηλάτης Άγγελος Χριστοφίδης και η ομάδα South Evian Gulf Team.

Πριν την καταληκτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν παράλληλα δράσεις διανομής εντύπων και μπαλονιών στις παραλίες σταθμούς South Coast Α’ πλαζ Βούλας, Αστέρια Γλυφάδας (Balux) και Ammos Beach Λουτρά Αλίμου, από όπου και πέρασαν οι κωπηλάτες με τις ανάσες της εκστρατείας.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης εορτασμού της ολοκλήρωσης της α’ φάσης της Εκστρατείας έκανε η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου ενώ η κορυφαία στιγμή της χθεσινής βραδιάς ήταν η πλεύση, εντός του λιμανιού του Ναυτικού Ομίλου δύο μικρών ιστιοπλόων, της Μαριάννας και της Ευδοκίας. Κατά τον χαιρετισμό του ο κ. Μ. Τουμπής, πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, ευχαρίστησε όλους όσους έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμή στην προσπάθεια, μεταδίδοντας το μήνυμα της πρόληψης.

Η εκδήλωση έκλεισε με το τρίο εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.

Η κωπηλατική ομάδα South Evian Golf Team εν δράσει

Η κωπηλατική ομάδα South Evian Golf Team εν δράσει

Η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου παρουσιάζει την εκδήλωση αφού "Χάρισε την Ανάσα της"

Η ηθοποιός Σοφία Μανωλάκου παρουσιάζει την εκδήλωση αφού “Χάρισε την Ανάσα της”

Οι δύο μικρές ιστιοπλόοι ετοιμάζονται για το ταξίδι τους και λαμβάνουν το πορτοκαλί μπαλόνι της εκστρατείας από τον πρόεδρο της ΕΠΕ, Μ. Τουμπή

Οι δύο μικρές ιστιοπλόοι ετοιμάζονται για το ταξίδι τους και λαμβάνουν το πορτοκαλί μπαλόνι της εκστρατείας από τον πρόεδρο της ΕΠΕ, Μ. Τουμπή

 

Οι δύο μικρές ιστιοπλόοι πλέουν με την "δύναμη" της υγειούς ανάσας

Οι δύο μικρές ιστιοπλόοι πλέουν με την “δύναμη” της υγιούς ανάσας